PARTNERSCHAP TUSSEN MONTPELLIER EN KRAAINEM

MHSC

De professionele club  Montpellier Hérault Sport Club (MHSC) die in de Franse Ligue 1 speelt is één van de meest gereputeerde opleidingsclubs in Frankrijk en beschikt over een eigen opleidingscentrum dat jonge spelers voorbereidt om toe te treden tot de eerste ploeg.

Sinds het seizoen 2016-2017 begeleidt Montpellier Kraainem FC in haar opleidingsbeleid rond de vorming van trainers en jonge spelers door haar opleiders en haar knowhow ter beschikking te stellen met stages voor trainers, de terbeschikkingstelling van opleiders en de organisatie van voorbereidingswedstrijden.

Kraainem FC wordt erkend als referentieclub voor het opsporen van jonge spelers van Montpellier in België, het nieuw centrum voor de scouting van toekomstige jonge stagiaires van het opleidingscentrum van MHSC.

Als zodanig organiseert Kraainem FC opleidingsstages van Montpellier om jonge talenten die in Belgische clubs spelen samen te brengen en ze oefenwedstrijden te laten spelen waarbij verantwoordelijken van het opleidingscentrum van MHSC aanwezig zijn.

(Contact: Guy Brackman, Sportief Directeur: 0488 20 83 39)

SPONSORS