Nieuws

Horaire d'entrainements 2018-2019

Horraire entrainements Kraainem

[ + ]

Real Madrid komt met zijn voetbalschool naar Kraainem Football!

De Spaanse voetbalclub Real Madrid gaat in België via haar stichting, Fundación Real Madrid, uitbreiden met voetbalscholen. De succesvolle voetbalschool biedt 5 dagen voetbal-camps aan op verschillende locaties in Europa. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 16 jaar.

Real-Madrid_Kraainem-Football

Real Madrid Foundation Clinics blij met Kraainem Football

De Real Madrid Foundation Clinics, dé voetbalschool van de Koninklijke, is actief in meer dan 60 landen. Real Madrid kiest in 2020 voor het vierde opeenvolgende jaar  het complex van Kraainem Football als partner, het behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs.

De winsten van de clinics komen ten goede aan de stichting van Real Madrid, de Fundacion Real Madrid. De stichting gebruikt haar geld voor sociale sportprojecten, wereldwijd zijn dat er meer dan 300.

De training

Alle Real Madrid Foundation trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens strenge eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuis basis heeft in Ciuad Deportiva. We werken aan de “zwakke” punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken. Je traint als een prof en leert wat het betekend onderdeel te zijn van een team. Deelname kost € 269 voor dit complete 5-dagen programma.

De Real Madrid voetbal camps zijn altijd 5 dagen van 9.00 uur tot 15.00 uur, bij Kraainem Football van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus 2020.

De beste spelers naar Madrid

De beste spelers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen Real Madrid trainers de spelers en de beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip (inclusief begeleider) zijn voor de Foundation Real Madrid.

Adidas

De hoofdsponsor Adidas heeft speciaal voor de camps een shirt ontworpen, alle deelnemers ontvangen een complete kledingset van Adidas, en een Adidas bal.

Voor alle informatie en aanmelden ga naar de officiële site www.frmclinics.be

image001

[ + ]

PARTNERSCHAP TUSSEN MONTPELLIER EN KRAAINEM

MHSC

De professionele club  Montpellier Hérault Sport Club (MHSC) die in de Franse Ligue 1 speelt is één van de meest gereputeerde opleidingsclubs in Frankrijk en beschikt over een eigen opleidingscentrum dat jonge spelers voorbereidt om toe te treden tot de eerste ploeg.

Sinds het seizoen 2016-2017 begeleidt Montpellier Kraainem FC in haar opleidingsbeleid rond de vorming van trainers en jonge spelers door haar opleiders en haar knowhow ter beschikking te stellen met stages voor trainers, de terbeschikkingstelling van opleiders en de organisatie van voorbereidingswedstrijden.

Kraainem FC wordt erkend als referentieclub voor het opsporen van jonge spelers van Montpellier in België, het nieuw centrum voor de scouting van toekomstige jonge stagiaires van het opleidingscentrum van MHSC.

Als zodanig organiseert Kraainem FC opleidingsstages van Montpellier om jonge talenten die in Belgische clubs spelen samen te brengen en ze oefenwedstrijden te laten spelen waarbij verantwoordelijken van het opleidingscentrum van MHSC aanwezig zijn.

(Contact: Guy Brackman, Sportief Directeur: 0488 20 83 39)

[ + ]

Brief ouders lidgeld 2016-2017

Download het document via volgende link: Brief ouders lidgeld 2016-2017

 

Beste Ouders,

Met grote trots kunnen wij bevestigen dat de werken voor de aanleg van het kunstgrasveld   op 3 mei van start zullen gaan dankzij de financiële en administratieve inzet van de gemeente Kraainem. De nieuwe infrastructuur – met een nieuwe verlichting op beide velden – zal dus functioneel zijn voor de aanvang van het nieuwe seizoen 2016-2017, vanaf de maand juli.

Om ervoor te zorgen dat uw kinderen hun lievelingssport in de beste omstandigheden kunnen beoefenen zullen wij u vragen om het jaarlijkse lidgeld te betalen, dat volgende kosten zal dekken:

 • het jaarlijkse lidgeld bij de Belgische Voetbalbond en de vergoedingen voor de scheidsrechters;
 • de verzekering tegen spelongevallen;
 • een omkadering met bekwame trainers
 • sportuitrustingen
 • de bedrijfskosten die de club draagt (water, verwarming, onderhoud van het veld, schoonmaken…).

Het lidgeld geeft elk kind het recht op :

 • een sportuitrusting die ieder kind zal krijgen op het moment van betaling,
 • een drankje na elke wedstrijd,
 • een uitnodiging op een maaltijd die door de club georganiseerd zal worden voor elke ploeg

Het bedrag van het lidgeld bedraagt:

Niet-inwoners van Kraainem

 • 380 € voor het eerste kind ;
 • 350 € voor het tweede kind ; en
 • 330 € voor de volgende kinderen van hetzelfde gezin.

Inwoners van Kraainem

 • 360 € voor het eerste kind ;
 • 330 € voor het tweede kind ; en
 • 310 € voor de volgende kinderen van hetzelfde gezin.

Om de inschrijving van uw kind te bevestigen voor het seizoen 2016-2017 vragen wij u om:

een voorschot van 200€ per kind te storten (niet terugbetaalbaar) voor 30 mei op de KBC rekening BE44 734 2040625 45 met de referentie (naam + voornaam + geboortedatum van het kind) ;

Het inschrijvings- of herinschrijvingsformulier invullen, zie bijlage

Dit zal ervoor zorgen dat wij de ploegen in hun kampioenschappen zullen kunnen inschrijven en hun omkadering zullen organiseren.

Er ook zal een permanente aanwezigheid zijn tijdens de trainingen.

– het bedrag zal voor 17 augustus gestort moeten worden, dat is de datum waarop het nieuwe seizoen van start gaat. Wij vestigen uw aandacht op het feit dat de spelers die op dat moment niet in orde zullen zijn met de betaling van hun lidgeld niet zullen mogen deelnemen aan de trainingen en aan de wedstrijden.

Uw verzekering kan van 15€ tot 40€ vergoeden op uw lidgeld.

Vraag het formulier aan uw verzekeraar en stuur het ons op.

Indien u nog vragen zou hebben, mag u deze stellen via e-mail naar volgend adres: thoelen.patricia@gmail.com.

Wij danken u voor uw vertrouwen en wij wensen u een mooi seizoen 2016-2017.

Met sportive en vriendelijke groeten.

De Raad van Bestuur van Kraainem Football Club

PS: Het voetbal moet een toegankelijke sport blijven. Twijfel niet om een verantwoordelijke te contacteren in geval van nood.

 

Inschrijvings- of herinschrijvingsformulier

SEIZOEN 2016/2017

 

[ + ]

Inschrijving nieuwe spelers

Beste ouders,

Indien u uw kind wenst in te schrijven in onze club voor het komend seizoen, dan kan u terecht bij de volgende personen:

 

Didier Mestdagh, Hoofd begeleiding jeugd en voetbalschool (U8 -> U15)

E-mail: superdidersca@gmail.com

Tel.: 0474/26.95.41

 

Jo Spanoghe, Gerechtigd correspondent

E-mail: bigjooter@msn.com

Tel.: 0497/68.26.72

 

[ + ]

Voor de inschrijving van onze nieuwe spelers !!

Ik zal aanwezig zijn op… de club op woensdag 4 en 18 juni tussen 17h en 20h.
Voor de kinderen met een niet-belgische nationaliteit gelieve je papa of mama mee te brengen, een samenstelling van het gezin en een kopie van de identiteitskaart.
Voor de kinderen met een belgische nationaliteit geliev eveneens met mama of papa te komen en indien e over een belgische electronische identiteitskaart beschikken die mee te brengen plus de PIN code.

[ + ]

Marc Wilmots peter van de Kraainem Football Academy

Marc Wilmots, de bondscoach van de Rode Duivels, is de officiële peter van de Kraainem Football Academy die hij ondersteunt als voorbeeldproject van het Belgische amateurvoetbal. De ex-international is aangetrokken door de sociale en educatieve dimensie van de Academy.: “Het is een te volgen voorbeeld om de integratie van jongeren te bevorderen. Ik ben onder de indruk van het multiculturalisme van de club van Kraainem die uniek is in Europa. Ik zie er veel gelijkenissen met mijn Rode Duivels. Tweetaligheid moet een economische en sociale troef zijn voor ons land en voor de jongere generaties”.
[ + ]

SPONSORS